Rubriky
Luna

Bílá lavice ROWICO s úložným prostorem CONFETTI a černým sedákem 70 cm 103755

Designová lavice CONFETTI od švédského výrobce ROWICO je skvělým doplňkem každé moderní a elegantní domácnosti. Lavice je vyrobena ze dřeva v bílém provedení a je vybavena šedým sedákem na sezení. Jedním z největších předností této lavice jsou dvě prostorné zásuvky, které poskytují dostatek úložného prostoru pro Vaší domácnost. Zásuvky jsou otevírány s pomocí kovových úchytů, což zajišťuje snadnou manipulaci.

S ČÍM SLADIT

Lavice se dá krásně sladit s dalšími výrobky ze série CONFETTI od ROWICO. Její bílá barva ideálně zapadne do světle laděné místnosti. Pokud toužíte po dokonalé dvojici, můžete ji spojit s věšákem stejné barvy ze stejné série. Lavici můžete použít v předsíni či chodbě a zaručeně tak přivítáte své návštěvy elegantním a praktickým kusem.

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Materiál lavice: ráma – dřevo, kov, sedák – vlna/polyester

Barva lavice: bílá

Barva sedáku: černá

Rozměr vxšxh: 45x70x35 cm

Povrchová úprava: lak

MONTÁŽ A PÉČE

Montáž lavice není potřeba, což výrazně usnadňuje instalaci. Péče o lavici je snadná a příjemná. Nečistoty můžete utírat vlhkým hadříkem a prach i nečistoty můžete vysávat.

Lavice ROWICO CONFETTI

Lavice ROWICO CONFETTI je jedním z nejúžasnějších kousků, které si můžete pořídit do své domácnosti. Jeho elegantní a praktický design osloví nejednoho zákazníka a jistě zaujme na první pohled. Pokud tedy hledáte kvalitní lavici s dostatkem úložného prostoru, neváhejte a pořiďte si lavici ROWICO CONFETTI z naší nabídky.