Rubriky
Luna

Manželská postel COLORADO L-2 s roštem a pěnovou matrací DE LUX 14 cm v dubu Lefkas tmavém, velikost 180 x 200 cm


Manželská postel COLORADO L-2 s roštem a pěnovou matrací DE LUX 14 cm

Chcete si pořídit kvalitní a pohodlnou manželskou postel? Pokud ano, určitě se zaměřte na model COLORADO L-2. Tato postel je vyrobena z laminátu, což z ní dělá velmi pevný a odolný kus nábytku, který vám bude sloužit mnoho let.

Navíc k posteli je zcela ZDARMA dodáván pevný laťkový rošt, takže se nemusíte bát, že by postel nebyla dostatečně podpůrná. Rošt je velmi kvalitní a výrobce si je jistý jeho spolehlivostí – a právě proto vám ho daruje jako bonus k posteli.

Výběr z pohodlných matrací

Kromě roštu je ale samozřejmě důležité také správně zvolit matraci. U postele COLORADO L-2 můžete vybírat ze dvou druhů matrací, které se na stupnici tvrdosti 1-5 pohybují na hranici bodu 4. To znamená, že jsou středně tvrdé a budou vyhovovat většině zákazníků.

Obe varianty matrací mají povrch chráněný potahem s vysokou absorbcí vlhkosti. Takže si nemusíte dělat starosti, že by se vám v létě pod matrací podkládaly potu zápachy.

Další výhodou matrací je speciálně všitý zip, který usnadňuje sundávání potahu a jeho praní. To je velmi praktická věc, ať už máte malé děti, kteří se často omdlejí, nebo jen chcete mít postel vždy čistou a vonící.

Všestrannost a designové provedení

Čím se postel COLORADO L-2 také vyznačuje, je možnost výběru barevného provedení. Tato postel je nabízena v tmavém odstínu dubu Lefkas, což je velmi moderní a elegantní volba.

Designové provedení postele COLORADO L-2 je velmi všestranné. Díky svému jednoduchému a modernímu provedení zapadne do každé ložnice, ať už máte moderní, nebo klasický nábytek. Tato postel je tedy opravdu velmi univerzální volbou.

Shrnutí: Manželská postel COLORADO L-2 je tedy kvalitní, pevná, odolná a přitom velmi pohodlná volba pro každou ložnici. K posteli je zcela zdarma dodáván pevný laťkový rošt a můžete si vybrat ze dvou různých typů matrací. Postel je nabízena v krásném a moderním dubu Lefkas a vyznačuje se velmi pohodlným designem.

Pokud se vám líbí postel COLORADO L-2, můžete si ji objednat přímo z internetového obchodu VybírejNábytek.cz. Tento odkaz vás přivede přímo na stránku s touto postelí:

Manželská postel COLORADO L-2

Manželská postel COLORADO L-2 s roštem a pěnovou matrací DE LUX 14 cm v dubu Lefkas tmavém, velikost 180 x 200 cm